Behandlingarna som vi erbjuder är:


  • Traditionell Thaimassage
  • Medicinsk Thai massage
  • Thai oljemassage
  • Thai massage mixad med olja


Vill ni ha hårdare eller mjukare handlag så säg gärna till så anpassar vi oss till det. Vi vill att ni skall få bästa möjliga utbyte av er behandling hos oss och gå här ifrån med ny energi.


Obs! även viktigt att meddela massören om ni har skador eller i övrigt är sjuk på något sätt så att ni inte felbehandlas. Underkläder skall vara på, vid Thai massage får du speciellt löstsittande kläder av massören.


Att tänka på:

Innan behandling, drick gärna nåt varmt för att bli lite varm och göra musklerna lite mindre stela.

Drick vatten efter behandling, kroppen förbrukar en hel del vatten under behandlingen.


Axlar rygg

Kortare behandling för axlar och rygg eller där massagen behövs, den kan vara vid smärta på specifika ställen som behöver punktbehandlas. Massagen är av mixad typ.


Thaimassage

Under Thai massagen får hela kroppen stretchning och massage, allt från fingrar till tår.


Bygger på en mycket gammal beprövad visdom så räkna med en upplevelse som ger energi och hälsa. Upplevelsen beskrivs ofta som ett yogapass där man inte behöver anstränga sig. Massören använder armbågar, fötter, knän och händer i en viss bestämd ordning, muskler masseras, sträcks och töjs. Det är massören som stretchar din kropp och hjälper dig att frigöra stress och spänning samt öka din rörlighet och blodcirkulation vilket leder till välbefinnande. Behandlingen utförs utan olja och du har löst sittande kläder så att din rörlighet inte begränsas under massagen.


Oljemassage

Den här behandlingen är mjukare än traditionell thaimassage. I kombination med akupressurtryck masseras Du lugnt och rytmiskt med en naturlig olja. Thai Oljemassage är en avslappnande och uppmjukande massageform som skänker lugn och harmoni. Den passar bra för den som vill varva ner, och få lite tid att återhämta sig.


Massagen utförs med varm olja, Du kan välja doft om du så önskar. Om du har ont någonstans kan du be att få lite extra massage just där, det handlar oftast om värk i axlar, nacke, området mellan skulderbladen och ländryggen.


Medicinsk Thaimassage

Massage med varma örter anses ha sitt ursprung från Thailands Ayutthayaperiod (1351-1767) och metoden har inte förändrats sedan dess. Ett knyte som innehåller en blandning av örter med aromatiska och helande egenskaper värms över ånga. Behandlingen inleds med en lätt massage, Du väljer oljemassage eller traditionell thaimassage. När kropp och hud är varm och mottaglig fortsätter behandlingen med att omslagen med de varma örterna trycks lätt eller rullas längs energilinjerna och över ömma punkter. Värmen gör att porerna öppnas och kan absorbera örternas helande egenskaper.


Den här behandlingen stimulerar på ett sätt som liknar akupressur. Välj den om Din kropp är känslig och öm och Du vill undvika distinkta akupressurtryck.


Mixad Thaimassage med oljemassage

En populär behandling som kombinerear de båda massage typerna för en mer mjuk framtoning som passar oss Nordbor väldigt bra.